Парис Хилтън публикува серия от бляскави великденски снимки, за да отпразнува празника

...
Парис Хилтън публикува серия от бляскави великденски снимки, за да отпразнува празника
Коментари Харесай

„Великденско мече“: Парис Хилтън публикува сладки снимки с 1-годишния си син

Парис Хилтън публикува серия от блестящи великденски фотоси, за да отпразнува празника дружно с 1-годишния си наследник Финикс.

„ Аз и моето малко великденско мече “ , озаглави тя обявата си.

На няколко фотоси нейният наследник Финикс - който тя споделя със брачна половинка си Картър Реум - седи с нея на стълбите в дома ѝ, позирайки с шапка на мече и пижама с плюшени мечета.
               

Двамата са заобиколени от плюшени зайчета, малки пиленца и великденски яйца. На част от фотосите Хилтън театралничи сама, показвайки тоалета си в жанр " Барби ".

В събота Парис разгласява къс поглед към домашната фотосесия, в това число Финикс, седнал върху Реум, който се смее.

„ Той се смее по същия метод като мен “ , сподели тя във видеото, до момента в който и двамата издават един и същи смях.

Тя озаглави сладкото видео: „ Той го има от майка си. “

Реум и Хилтън сключиха брак през ноември 2021 година Двойката посрещна Финикс посредством сурогатна майка през януари 2023 година Те също по този начин споделят щерка Лондон, която посрещнаха тайно в края на 2023 година

Те към момента не са споделили фотография на момиченцето си и тя не беше на никоя от фотосите за Великден, споделени през уикенда.

Когато един почитател загатна, че нямат самообладание да видят Лондон в обществените медии, Реум отговори: „ Не е напълно подготвен да я показа със света, само че тя е очарователна и наподобява тъкмо като майка си. “

Той също по този начин разяснява непосредствено фотографията: „ Най-сладкото и щастливо момче с най-хубавата майка до момента. “

Paris Hilton posts adorable snaps with her 1-year-old ‘Easter bear’ son, Phoenix
— Page Six (@PageSix)
През ноември тя разкри, че е пазила раждането на Лондон в загадка от всички, в това число от фамилията си. Двойката разкри новината на Деня на благодарността, като заведе бебето на вечеря със фамилията си.

„ Всички бяха просто... не можеха да повярват. Това беше най-хубавият Ден на благодарността, който съм имала в живота си “ , сподели тя, до момента в който взе участие в телевизионно предаване.

Тя добави за майчинството: „ Просто усещам, че животът ми е толкоз пълностоен, просто се усещам толкоз спокойна, разчувствана и признателна за всичко в живота си – брачна половинка ми и двете ми дребни бебета. “

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР